Den grå färgen fake rolex behöver mer respekt i klockvärlden.

Den grå färgen rolex replica behöver mer respekt i klockvärlden. Människor gillar att använda termer som "silver, metall, stål, titan, etc ..." när de beskriver färger, när det de verkligen pratar om är en form av grått. Grå är också en mycket modern nyans, eftersom den anpassar sig till praktiskt taget allt. Således beslutade schweizaren Vacheron Constantin för 2013 att hyra grå med en solid platinaversion av Patrimony Traditionelle Small Seconds klocka.

Vacheron Constantins Patrimony-kollektion är vad de flesta föreställer sig när de tänker på varumärkets produkter. Enkelt men sofistikerat, det här är inte bara eleganta klockor utan snarare eleganta klockor med rätt mängd maskulinitet. Vacheron Constantin åstadkommer detta genom att lägga till små detaljer på ratten som många skarpa vinklar och en minut instrumental spår. De kan alla se ut som små detaljer, men sammantaget säger designelementen i samlingen verkligen "arv".

Arv betyder som term något som ärvs genom fadern - en lämplig titel för något i den avancerade klocktillverkningsindustrin som bryr sig så mycket om tradition. Precis som en modern klocka tar Patrimony-modeller fortfarande mycket inspiration från det förflutna, något som Vacheron Constantin tydligt litar på som en styrka.

Denna specifika modell är Patrimony Traditionnelle fake rolex Small Seconds ref. 82172 / 000P-9811, och namnges som sådan av uppenbara skäl med tanke på kvadranten. Ratten har en sekundär sekundratt (ibland kallad "små sekunder") och i det här fallet är fodralet i solid 950 platina med en härlig matt grå urtavla. Få varumärken gör dauphine- och Vacheron Constantin-händerna. Dessa rolex kopia är vackert formade, underbart klippta och har den perfekta storleken. Vad är tricket för dem som ser så vackert ut? Tänk på hur de är polerade.


FAKEROLEX.SE © | FAKE ROLEX,ROLEX REPLICA,ROLEX KOPIA,REPLIKA KLOCKOR,ROLEX KOPIOR,KLOCKOR KOPIOR